Civiele Engineering & Advies
Vacatures senior

Bekijk vacatures

1 Ons Team

Welkom bij het team met de meeste BOOT-ervaring! We doen meer dan onze naam doet vermoeden en die veelzijdigheid vinden we alleen maar mooi! Bij ons vind je collega’s die betrokken zijn vanaf het eerste uur dat BOOT ontstond. Hier vind je dus ook de meeste (en sterkste) verhalen📗 over de ruim 30 jaar dat we bestaan. Als team werken we veel samen met de andere disciplines. Het leuke aan onze werkzaamheden is dat je het buiten écht tot leven ziet komen. Bijvoorbeeld in een bruisende woonwijk, groen parkeerterrein of prachtig natuurgebied.

2 Onze Expertise

De werkzaamheden en expertises van dit team zijn teveel om op te noemen. Ook hier is de rode draad een toekomstbestendige leefomgeving realiseren. Daarbij is veel kennis nodig. Kennis van infrastructuur, verkeer, landschapsinrichting enzovoorts. Tegelijk werken we in dit team aan circulaire projecten. Voor sommige projecten voeren we het totale projectmanagement uit. Een belangrijk aspect van ons werk is dat we de veelal ‘grijze’ plannen vergroenen. Dat zie je letterlijk terug in onze technische tekeningen.

Onze vacatures 4

Bekijk onze (13) vacatures

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Joop Hoekstra Adviseur Verkeer

Joop Hoekstra

  • Adviseur Verkeer
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2006

Waarom aan de slag bij BOOT?

Ondanks dat hij geen enkele ervaring had met de civiele wereld, nam BOOT Joop in 2006 aan bij de vakgroep Civiel: “BOOT zag mijn potentie. Ik begon als Technisch Tekenaar en groeide tot Adviseur Verkeer.”

Lees het hele verhaal

Leon Holleman

  • Landmeter
  • Werkzaam bij BOOT sinds 1999

Waarom aan de slag bij BOOT?

1 juli 1999. Klinkt als een hele tijd geleden, maar dat was de dag waarop Leon begon bij BOOT. Na zijn opleiding tot Landmeter werkte hij eerst nog bij een andere organisatie. Toen Leon vanwege een verhuizing een baan dichterbij wilde, kwam de kans bij BOOT langs. “Als Landmeter heb ik tal van projecten gedaan. Ik kom door heel het land en spreek verschillende mensen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik me nooit verveel. Vaak weet ik niet van tevoren wat ik de volgende dag tegenkom en dat spreekt me aan. Omdat we binnen BOOT diverse vakgroepen hebben, is de klantenkring breed en daarmee het werk interessant. Naast bouwmaatvoering doen we ook situatiemetingen en deformatiemetingen.”

Lees het hele verhaal