Civiele Engineering & Advies
Vacatures starter

Bekijk vacatures

1 Ons Team

Welkom bij het team met de meeste BOOT-ervaring! We doen meer dan onze naam doet vermoeden en die veelzijdigheid vinden we alleen maar mooi! Bij ons vind je collega’s die betrokken zijn vanaf het eerste uur dat BOOT ontstond. Hier vind je dus ook de meeste (en sterkste) verhalen📗 over de ruim 30 jaar dat we bestaan. Als team werken we veel samen met de andere disciplines. Het leuke aan onze werkzaamheden is dat je het buiten écht tot leven ziet komen. Bijvoorbeeld in een bruisende woonwijk, groen parkeerterrein of prachtig natuurgebied.

2 Onze Expertise

De werkzaamheden en expertises van dit team zijn teveel om op te noemen. Ook hier is de rode draad een toekomstbestendige leefomgeving realiseren. Daarbij is veel kennis nodig. Kennis van infrastructuur, verkeer, landschapsinrichting enzovoorts. Tegelijk werken we in dit team aan circulaire projecten. Voor sommige projecten voeren we het totale projectmanagement uit. Een belangrijk aspect van ons werk is dat we de veelal ‘grijze’ plannen vergroenen. Dat zie je letterlijk terug in onze technische tekeningen.

Onze vacatures 2

Bekijk onze (11) vacatures

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Joop Hoekstra Adviseur Verkeer

Joop Hoekstra

  • Adviseur Verkeer
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2006

Waarom aan de slag bij BOOT?

Ondanks dat hij geen enkele ervaring had met de civiele wereld, nam BOOT Joop in 2006 aan bij de vakgroep Civiel: “BOOT zag mijn potentie. Ik begon als Technisch Tekenaar en groeide tot Adviseur Verkeer.”

Lees het hele verhaal

Paulien de Ruiter

  • P&O Adviseur
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2014

Waarom aan de slag bij BOOT?

Het voorbereiden van beurzen, het organiseren van BOOT-bijeenkomsten en maandelijkse borrels, ondersteunen van directie en managers: in haar functie als Office Manager draaide Paulien haar hand er niet voor om: “Ik ben van nature een zorgzaam type en vind het fijn om collega’s bij te staan waar nodig. Na 8 jaar kon ik mij niet meer verder ontwikkelen in mijn functie. Ik zocht wat anders, maar wilde wel graag onderdeel van BOOT blijven. Daarom werd mij een loopbaantraject aangeboden. Daaruit bleek dat een functie op het gebied van HR mooi bij mijn kwaliteiten en wensen paste. Binnen deze afdeling was ruimte voor uitbreiding en zodoende werk ik nu als P&O Adviseur. Daarnaast ben ik onlangs gestart met de opleiding HR management.”

Lees het hele verhaal