Geodesie en Data
Vacatures medior

Bekijk vacatures

1 Ons Team

Team Geodata en Ontwikkeling is een divers team. We zijn volop bezig met ontwikkeling en houden van innovaties! Onze passie voor geo-gerelateerde zaken verbindt ons. We zijn als team betrokken op elkaar en houden van ontspanning en gezelligheid. Daarom vind je ons ook gerust bij de tafeltennistafel🏓 of lopend tijdens een van onze lunchwandelingen🚶🏼‍♀️

Met ruim 15 collega’s dragen we bij aan de mooie projecten van BOOT. Ons team bestaat uit Landmeetkundigen, Werkvoorbereiders, GIS-specialisten, Adviseurs en Projectleiders. De rode draad in dit team is het geo-gerelateerd werk. We brengen de buitenruimte letterlijk in kaart en werken aan data-ontwikkeling en bundeling van geo-informatie.

 

 

2 Onze Expertise

Het Team Geodata en Ontwikkeling meet gebouwen, situaties, bruggen en masten in. Dat doen ze met de nieuwste technische mogelijkheden. Zij leveren data desgewenst op de millimeter precies. Daarnaast is dit team gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van informatievoorzieningen, zowel lokaal als in de cloud. Door gebruik te maken van een geografisch informatie systeem (GIS) zetten ze geodata om tot kaartlagen die vervolgens in één centraal systeem te raadplegen zijn. Het team werkt aan zelfstandige projecten en draait integraal mee met de andere disciplines van BOOT.

Meer weten over de werkzaamheden van dit team? Bekijk onze website.

Onze vacatures 1

Bekijk onze (11) vacatures

Liever een open sollicitatie?

Laat je CV en motivatie achter en wij kijken of we iets geschikts voor jou kunnen vinden.

Open sollicitatie

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Joop Hoekstra Adviseur Verkeer

Joop Hoekstra

  • Adviseur Verkeer
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2006

Waarom aan de slag bij BOOT?

Ondanks dat hij geen enkele ervaring had met de civiele wereld, nam BOOT Joop in 2006 aan bij de vakgroep Civiel: “BOOT zag mijn potentie. Ik begon als Technisch Tekenaar en groeide tot Adviseur Verkeer.”

Lees het hele verhaal

Paulien de Ruiter

  • P&O Adviseur
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2014

Waarom aan de slag bij BOOT?

Het voorbereiden van beurzen, het organiseren van BOOT-bijeenkomsten en maandelijkse borrels, ondersteunen van directie en managers: in haar functie als Office Manager draaide Paulien haar hand er niet voor om: “Ik ben van nature een zorgzaam type en vind het fijn om collega’s bij te staan waar nodig. Na 8 jaar kon ik mij niet meer verder ontwikkelen in mijn functie. Ik zocht wat anders, maar wilde wel graag onderdeel van BOOT blijven. Daarom werd mij een loopbaantraject aangeboden. Daaruit bleek dat een functie op het gebied van HR mooi bij mijn kwaliteiten en wensen paste. Binnen deze afdeling was ruimte voor uitbreiding en zodoende werk ik nu als P&O Adviseur. Daarnaast ben ik onlangs gestart met de opleiding HR management.”

Lees het hele verhaal