Expertise
Geodesie en Data

Bekijk vacatures

1 Ons Team

Team Geodesie en Data is een divers team. We zijn volop bezig met ontwikkeling en houden van innovaties! Onze passie voor geo-gerelateerde zaken verbindt ons. We zijn als team betrokken op elkaar en houden van ontspanning en gezelligheid. Daarom vind je ons ook gerust bij de tafeltennistafel🏓 of lopend tijdens een van onze lunchwandelingen🚶🏼‍♀️.

Met ruim 15 collega’s dragen we bij aan de mooie projecten van BOOT. Ons team bestaat uit Landmeetkundigen, Werkvoorbereiders, GIS-specialisten, Adviseurs en Projectleiders. De rode draad in dit team is het geo-gerelateerd werk. We brengen de buitenruimte letterlijk in kaart en werken aan data-ontwikkeling en bundeling van geo-informatie.

 

 

2 Onze Expertise

Het Team Geodesie en Data meet gebouwen, situaties, bruggen en masten in. Dat doen ze met de nieuwste technische mogelijkheden. Zij leveren data desgewenst op de millimeter precies. Daarnaast is dit team gespecialiseerd in het opzetten en inrichten van informatievoorzieningen, zowel lokaal als in de cloud. Door gebruik te maken van een geografisch informatie systeem (GIS) zetten ze geodata om tot kaartlagen die vervolgens in één centraal systeem te raadplegen zijn. Het team werkt aan zelfstandige projecten en draait integraal mee met de andere disciplines van BOOT.

Meer weten over de werkzaamheden van dit team? Bekijk onze website.

Onze vacatures

Bekijk onze (9) vacatures

Geen vacatures beschikbaar voor deze expertise

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar in de expertise Geodesie en Data.

U bent vrij om een open sollicitatie bij ons achter te laten. Of kijk eens bij alle vacatures.

Bekijk onze (9) vacatures

Liever een open sollicitatie?

Laat je CV en motivatie achter en wij kijken of we iets geschikts voor jou kunnen vinden.

Open sollicitatie

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Joop Hoekstra Adviseur Verkeer

Joop Hoekstra

  • Adviseur Verkeer
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2006

Waarom aan de slag bij BOOT?

Ondanks dat hij geen enkele ervaring had met de civiele wereld, nam BOOT Joop in 2006 aan bij de vakgroep Civiel: “BOOT zag mijn potentie. Ik begon als Technisch Tekenaar en groeide tot Adviseur Verkeer.”

Lees het hele verhaal

Leon Holleman

  • Landmeter
  • Werkzaam bij BOOT sinds 1999

Waarom aan de slag bij BOOT?

1 juli 1999. Klinkt als een hele tijd geleden, maar dat was de dag waarop Leon begon bij BOOT. Na zijn opleiding tot Landmeter werkte hij eerst nog bij een andere organisatie. Toen Leon vanwege een verhuizing een baan dichterbij wilde, kwam de kans bij BOOT langs. “Als Landmeter heb ik tal van projecten gedaan. Ik kom door heel het land en spreek verschillende mensen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik me nooit verveel. Vaak weet ik niet van tevoren wat ik de volgende dag tegenkom en dat spreekt me aan. Omdat we binnen BOOT diverse vakgroepen hebben, is de klantenkring breed en daarmee het werk interessant. Naast bouwmaatvoering doen we ook situatiemetingen en deformatiemetingen.”

Lees het hele verhaal