Expertise
Ondersteuning (staf)

Bekijk vacatures

1 ICT

Als ICT-manager en ICT-beheerder vormen wij het ICT-team van BOOT. We zijn vraagbaak voor collega’s, maar werken vooral aan het optimaliseren van de digitale werkplekken, software en automatiseringsprocessen. Het mooiste is dat collega’s niet altijd bewust zijn van ons werk. We doen immers veel werk waar de meeste collega’s geen weet van hebben, maar wel veel last van kunnen ervaren als we het niet doen.

2 Financiële Administratie

Wij zorgen voor een kloppende administratie en goedlopende financiële processen. We kleuren binnen de lijntjes en dat doen we goed. Mede daarom hebben we als middelgroot bedrijf een goedgekeurde accountantsverklaring en dat is een mooie score!

3 Personeel en Organisatie

Ons doel is dat elke werknemer van BOOT het naar zijn of haar zin heeft. We coachen, adviseren en zijn het luisterend oor voor iedereen. Ons team bestaat uit twee adviseurs. Het werk is divers. Onze focus ligt op ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers. Zo vernieuwden we onlangs het functiehuis van BOOT, zijn we bezig met opleidingsbeleid en hebben we loopbaangesprekken met collega’s.

4 Marketing en Communicatie

Het verhaal van BOOT is een mooi en authentiek verhaal. Ons team mag dat verhaal vertellen. Dat doen we op veel verschillende manieren, maar vooral met veel plezier! Wij genieten van het mooie werk van onze collega’s en helpen hen bij het zichtbaar maken van dat werk.

5 Office Assistentie

Wij garanderen jou een warm ontvangst bij BOOT. Via de telefoon of mail zijn we vaak het eerste aanspreekpunt. Bij de receptie vormen we het eerste gezicht voor opdrachtgevers en bezoekers. We begeleiden groepen, zorgen ervoor dat de koelkasten gevuld zijn en doen veel ondersteunende werkzaamheden.

Onze vacatures

Bekijk onze (9) vacatures

Geen vacatures beschikbaar voor deze expertise

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar in de expertise Ondersteuning (staf).

U bent vrij om een open sollicitatie bij ons achter te laten. Of kijk eens bij alle vacatures.

Bekijk onze (9) vacatures

Liever een open sollicitatie?

Laat je CV en motivatie achter en wij kijken of we iets geschikts voor jou kunnen vinden.

Open sollicitatie

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Lenie-Anne Mosselman

  • Communicatieadviseur
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2018

Waarom aan de slag bij BOOT?

Als Marketing- en Communicatieadviseur ben je bij uitstek de persoon om het verhaal van BOOT te vertellen. In 2018 kwam Lenie-Anne Mosselman als stagiair bij BOOT en is vervolgens niet meer weggegaan. Na haar stage kreeg ze een functie aangeboden op de Marketing- en Communicatieafdeling. Wat maakt het werk nu zo leuk? “Bij BOOT werken veel diverse mensen aan allerlei verschillende projecten. Onze slogan is ‘Ingenieurs met een verhaal.’ De verhalen van collega’s over projecten vertaal ik naar woord en beeld. Daarnaast vind ik het belangrijk om bij een organisatie te werken die doet wat ze zegt en bijdraagt aan een betere wereld. Dat kan bij BOOT, omdat we rentmeesterschap in de praktijk brengen. Daarnaast geven we het goede voorbeeld. Zo vinden we circulariteit belangrijk en daarom renoveerden we ons eigen pand circulair.”

Lees het hele verhaal

Conny Boot

  • ICT-manager
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2018

Waarom aan de slag bij BOOT?

In 2018 kwam Conny het ICT-team van BOOT versterken. Kort na haar binnenkomst kwam de functie van ICT-manager vrij en stroomde ze vrijwel direct door. “In mijn werk doe ik veel dingen waar andere collega’s geen weet van hebben. Alleen als ik ze niet zou doen, zouden ze het zeker merken! Ik sta in de schaduw van de andere afdelingen en faciliteer met mijn team de digitale infrastructuur. Daarnaast ondersteun ik afdelingen bij (het optimaliseren van) interne werkprocessen.”

Lees het hele verhaal