Over ons
Werken aan een toekomstbestendige leefomgeving

Welkom bij BOOT!

1 Over BOOT

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Alles weten over onze diensten? Bekijk onze website op www.buroboot.nl.

2 Onze werkwijze

Een toekomstbestendige leefomgeving; daar dragen wij aan bij. Thema’s zoals circulariteit, klimaatadaptatie en duurzaamheid hoor je vaak bij ons. We vinden het belangrijk dat we hier niet alleen over praten, maar het zelf ook toepassen in de praktijk. Daarom werken we bijvoorbeeld vanuit een circulair kantoor, drinken we eerlijke koffie en thee, is ons parkeerterrein klimaatbestendig en rijden we zoveel mogelijk elektrisch.

Doen wat we zeggen
Met veel opdrachtgevers hebben we een jarenlange relatie. Ook daarin houden we van duurzaamheid.  We doen wat we zeggen en gaan voor het beste resultaat.

Samen
Bij BOOT zien we elkaar. We werken samen, maar zorgen ook dat we tijd hebben om te weten wat er leeft bij de ander. We houden van nieuwe initiatieven en bruisende ideeën. Wij hechten belang aan diversiteit en duurzame arbeidsrelaties en bieden ruimte om ambities waar te maken.

3 Historie

In de loop van 1989 vonden oprichters Hans Boot en Kees Boot elkaar. Niet in letterlijke zin, want als neven en vroegere buren kenden zij elkaar al jaren. Op 1 januari 1990 werd de zakelijke samenwerking officieel en startten zij als BOOT organiserend civieltechnisch adviesbureau. De kernactiviteit van het nieuwe bedrijf was de voorbereiding van civiele projecten.

Breder pakket
Niet alleen techniek had de interesse van de ingenieurs. Kees: “De betrokkenheid bij het project en de omgeving van het project had ook onze belangstelling. We merkten dat er allerlei disciplines nodig zijn om een civiel project goed te laten verlopen. Om die reden wilde BOOT graag meer disciplines in huis hebben, zodat het bedrijf nog beter in staat zou zijn om volledige projecten aan te sturen. Door deze verbreding werd het mogelijk opdrachtgevers een compleet pakket van diensten aan te bieden voor de inrichting van de buitenruimte.” Zo groeide BOOT uit tot een bureau met een breed pallet aan management- en ingenieursdiensten op het gebied van water, bodem, milieu en gebiedsinrichting: ‘BOOT organiserend adviesbureau’.

Inmiddels is BOOT ruim 30 jaar verder en ruim 140 man personeel rijker: “Wij kijken dankbaar terug op de afgelopen jaren, waarin wij de mogelijkheid kregen om ons te ontwikkelen. Dankzij onze trouwe opdrachtgevers en de inzet van de collega’s is BOOT uitgegroeid tot een landelijk opererend ingenieursbureau.”

Wat is jouw verhaal?

 

We zijn benieuwd wie jij bent en maken graag kennis! Iedere collega heeft een eigen verhaal, eigen expertises en eigen ideeën. Kijk eens bij onze vacatures of solliciteer vrijblijvend. We kijken graag welke rol jij kan krijgen in het verhaal van BOOT.

 

Bekijk vacatures

Een kijkje bij BOOT

Onze expertises