Adviseur Water & Klimaat
Arjan Averink

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2021

Sinds 2021 versterkt Arjan Averink het team Water & Klimaat als senior adviseur. Het warme ontvangst staat hem nog steeds bij: “Er is veel aandacht voor een nieuwe collega binnen BOOT. Voor mijn komst werd ik welkom geheten met een boeket bloemen. Dat was heel leuk om te ontvangen. Daarnaast namen ze ruim de tijd om kennis te laten maken met de organisatie door middel van een introductiemiddag. Ook waren de kennismakingsgesprekken met directieleden en andere collega’s al gepland!”

Er is hier een soort van familiaire sfeer. Ik deel mijn verhaal graag, omdat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb.

Voor zijn start in 2021 kende Arjan de organisatie niet. Hij werd getriggerd door het verhaal van BOOT: “Ik waardeer de manier waarop BOOT invulling geeft aan thema’s zoals duurzaamheid, circulariteit en klimaatadaptatie. Dat is meer dan alleen een visie. Inmiddels weet ik dat BOOT doet wat ze zegt. Onze eigen buitenruimte is klimaatadaptief, ons kantoor circulair en onze bedrijfsvoering gericht op duurzaam beleid. Ik vind dat letterlijk een goed verhaal.”

Het vakgebied van zijn team is breed en divers. “We werken mee aan de klimaatbestendige inrichting van de buitenruimte. Elke omgeving is anders en heeft andere randvoorwaarden. In de projecten hebben wij een belangrijke adviesrol waarin we kunnen sturen op belangrijke aspecten die de buitenruimte toekomstbestendig maken. Hierbij maken we gebruik van onze technische kennis. Ons team bruist daarbij van ideeën. We zijn jong en innovatief, dat geeft energie! Bij mijn vorige werkgever werkte ik erg specialistisch. Met die kennis ben ik een mooie aanvulling op het team en kan ik bijdragen aan de groei van collega’s. Andersom werkt dat ook zo.”

BOOT is volgens Arjan een platte organisatie. “De deuren staan hier altijd open. Je loopt zo bij iedereen binnen. We zijn positief betrokken op elkaar. Er is hier een soort van familiaire sfeer. Ik deel mijn verhaal graag, omdat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Ik voelde me al heel snel thuis in de organisatie en mijn team. Deze ervaringen deel ik graag met anderen!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Stedelijk Water & Klimaatadaptatie

Lees meer over deze expertise