Civieltechnisch Tekenaar
David van den Brandhof

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2018

Tijdens zijn stage in 2018 liep David samen met twee andere stagiaires stage bij BOOT. Een kleine twee jaar later kwamen ze alle drie terug als medewerkers. De een als Marketing- en Communicatieadviseur, de ander als Adviseur Stedelijk Water & Klimaatadaptatie en David als Civieltechnisch Tekenaar: “Ik teken alles in de openbare ruimte. Zowel de boven- als ondergrondse infrastructuur. Inmiddels ben ik van tekenaar naar ontwerper gegroeid. Ik leerde bij BOOT inhoudelijk naar een ontwerp te kijken en verbeteringen te implementeren in een ontwerp.“

“Toen ik als stagiair startte was er alle ruimte voor mij en mijn vragen. Er is tijd om te leren. Dat merk ik ook nu en als medewerker kan ik ook doorgroeien.” David geniet ervan als zijn ontwerp gerealiseerd is: “Je ziet bij de afronding van een plan precies wat je bedacht hebt. Het is natuurlijk mooi als je een ontwerp maakt waarin je verbeteringen voor de eindgebruiker realiseert. En dat vervolgens ook in de praktijk ziet. Dat geeft mij wel voldoening.”

Bij BOOT waardeert hij vooral de betrokkenheid: “Er is hier veel tijd voor elkaar. Je leert hierdoor te doen, maar wel met behulp van collega’s. Er is ook veel vrijheid. Toen ik Civiele Techniek studeerde aan de Hogeschool Windesheim liep ik hier tijdens mijn stage een heel project mee.

Bij BOOT is er tijd om te leren. Medewerkers kunnen hier doorgroeien en ontwikkelen.

Daar leer je veel van. Ik was betrokken bij het tekenen van de ontwerpfase, maar ook bij het opstellen van het bestek tot aan de vergunningsaanvraag. Ik vind het leuk om aan zoveel mogelijk diverse projecten mee te werken, dan heb je met de meeste disciplines te maken. Van verkeer tot groen.”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Civiele Engineering & Advies

Lees meer over deze expertise