Financieel Manager
Sjon Boorsma

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2002

Toen Sjon in 2002 binnenkwam, telde BOOT een krappe 50 medewerkers. De administratie kende veel handmatige handelingen en er was geen eenduidige arbeidsvoorwaardenregeling. Inmiddels telt BOOT zo’n 140 medewerkers. Verschillende processen en administratieve werkzaamheden zijn onder leiding van Sjon geautomatiseerd.

Goede voorwaarden
Vanuit zijn rol als Financieel Manager draagt Sjon onder andere bij aan de arbeidsvoorwaarden binnen BOOT: “Als organisatie heb je verantwoordelijkheid voor alle medewerkers. We willen een goede werkgever zijn. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in onze pensioenregeling en de verschillende verzekeringen. Ook als er iets gebeurd, zijn we er voor elkaar.” De verantwoordelijkheid voor medewerkers blijkt ook uit een zorgvuldige administratie. Deze moet samen met de cijfers op orde zijn. Iets waar Sjon met zijn team voorstaat. De administratieve organisatie en processen zijn op orde: “Als middelgroot bedrijf hebben we een goedgekeurde accountantsverklaring en voor onze bedrijfsomvang is dat een heel goede score.”

De onderlinge betrokkenheid op elkaar en de organisatie zijn kenmerkend bij BOOT: “Medewerkers voelen zich hier thuis. Dat geldt ook voor mij. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Iedereen is hier open en we kijken naar elkaar om. Deze warme betrokkenheid zie je bijvoorbeeld ook terug in het participatietraject. Dit traject zorgt ervoor dat medewerkers met een vast contract mede-eigenaar kunnen worden van het bedrijf door certificaten van aandelen te kopen. Veel medewerkers maken daar gebruik van. Zo bouwen we met elkaar aan BOOT.”

We willen een goede werkgever zijn. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in onze pensioenregeling en de verschillende verzekeringen. Ook als er iets gebeurd zijn we er voor elkaar.

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Ondersteuning (staf)

Lees meer over deze expertise