ICT-manager
Conny Boot

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2018

In 2018 kwam Conny het ICT-team van BOOT versterken. Kort na haar binnenkomst kwam de functie van ICT-manager vrij en stroomde ze vrijwel direct door. “In mijn werk doe ik veel dingen waar andere collega’s geen weet van hebben. Alleen als ik ze niet zou doen, zouden ze het zeker merken! Ik sta in de schaduw van de andere afdelingen en faciliteer met mijn team de digitale infrastructuur. Daarnaast ondersteun ik afdelingen bij (het optimaliseren van) interne werkprocessen.”

Hier luisteren en ondersteunen we elkaar. Dat klinkt misschien soft, maar is wel de realiteit.

Ondanks de gedeelde (achter)naam, kende Conny het bedrijf niet. In 2018 was ze actief op zoek naar een andere baan. “Bij mijn vorige werkgever zat ik veel extern bij klanten. Ik wilde graag bij een bedrijf werken waar ik meer onderdeel zou zijn van de organisatie. In mijn functie nu oriënteer ik mij volledig op BOOT zelf. Ik kom bij alle afdelingen en spreek veel collega’s. Ondanks mijn ondersteunende functie voel ik mij helemaal verbonden met BOOT en ons verhaal.”

De afgelopen jaren was er volop ontwikkeling op ICT-vlak. Samen met anderen paste Conny de totale automatisering van BOOT aan: “We hebben in een paar jaar tijd heel veel vernieuwd. Er staat nu een nieuwe serveromgeving, processen zijn geoptimaliseerd en de digitale werkomgeving werkt vele malen sneller dan voorheen. Het leuke is dat collega’s daar ook echt bij meedenken. Ze dragen zelfs bij aan de ontwikkeling van softwarepakketten die we hier gebruiken. Wat bijzonder is aan al deze ontwikkelingen, is dat het voor de collega’s geleidelijk gaat. Zij merken er niet veel van. Maar als ik kijk wat voor stappen we maakten in een paar jaar tijd, ben ik best trots op het grote verschil.”

Als werkgever is BOOT een organisatie die medewerkers serieus neemt. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat een idee of wens bij voorbaat werd afgedaan. Hier luisteren en ondersteunen we elkaar. Dat klinkt misschien soft, maar is wel de realiteit. Lastige dingen overheersen hier niet. Ik ervaar juist veel positiviteit. Dat geef ik ook graag mee aan anderen. Als BOOT bij jou past, dan vind je hier echt een heel goed plekje!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Ondersteuning (staf)

Lees meer over deze expertise