Landmeter
Leon Holleman

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 1999

1 juli 1999. Klinkt als een hele tijd geleden, maar dat was de dag waarop Leon begon bij BOOT. Na zijn opleiding tot Landmeter werkte hij eerst nog bij een andere organisatie. Toen Leon vanwege een verhuizing een baan dichterbij wilde, kwam de kans bij BOOT langs.

“Als Landmeter heb ik tal van projecten gedaan. Ik kom door heel het land en spreek verschillende mensen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat ik me nooit verveel. Vaak weet ik niet van tevoren wat ik de volgende dag tegenkom en dat spreekt me aan. Omdat we binnen BOOT diverse vakgroepen hebben, is de klantenkring breed en daarmee het werk interessant. Naast bouwmaatvoering doen we ook situatiemetingen en deformatiemetingen.”

Sinds 1999 voel ik me al op mijn plek bij BOOT. Ik heb fijne collega’s en er is een prettige sfeer. Dat is elke dag fijn werken!

Leon werkt zowel binnen als buiten. Dat betekent dat hij ook een deel werkvoorbereiding doet: “Ons werk is heel precies. Bouwmaatvoeringen komen op de paar millimeter nauwkeurig. Tegelijk heb ik veel contact met klanten en collega’s. Het geeft voldoening als alles mooi op elkaar aansluit. Uiteindelijk draait alles om de dienst die we leveren. Ik verzamel data en op basis van de meetgegevens rolt er een concrete tekening uit. Dat blijft mooi werk!”

De fijne collega’s en prettige sfeer zorgen ervoor dat Leon nog steeds op zijn plek zit bij BOOT: “Hier kan je altijd met je vragen bij elkaar terecht. We zijn ook innovatief en duurzaam. Daar heb ik meer indirect mee te maken, maar het is wel mooi om deze aspecten overal in terug te zien.”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Geodesie en Data

Lees meer over deze expertise