Communicatieadviseur
Lenie-Anne Mosselman

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2018

Als Marketing- en Communicatieadviseur ben je bij uitstek de persoon om het verhaal van BOOT te vertellen. In 2018 kwam Lenie-Anne Mosselman als stagiaire bij BOOT en is vervolgens niet meer weggegaan. Na haar stage kreeg ze een functie aangeboden op de Marketing- en Communicatieafdeling. Wat maakt het werk nu zo leuk? “Bij BOOT werken veel diverse mensen aan allerlei verschillende projecten. Onze slogan is ‘Ingenieurs met een verhaal.’ De verhalen van collega’s over projecten vertaal ik naar woord en beeld.

Ik vertel graag het verhaal achter het project en niets is leuker dan de technische kant van een project induiken.

Daarnaast vind ik het belangrijk om bij een organisatie te werken die doet wat ze zegt en bijdraagt aan een betere wereld. Dat kan bij BOOT, omdat we rentmeesterschap in de praktijk brengen. Daarnaast geven we het goede voorbeeld. Zo vinden we circulariteit belangrijk en daarom renoveerden we ons eigen pand circulair.”

Lenie-Anne verzorgt onder andere de artikelen over onze projecten: “Veel van ons werk zie je niet. We ontwerpen, doen de voorbereiding en houden toezicht bij projecten, maar je ziet alleen het uiteindelijke ontwerp. Ik vertel graag het verhaal achter het project en niets is leuker dan de technische kant van een project induiken. Mijn collega’s doen belangrijk werk om de leefomgeving een stukje mooier te maken en ik maak dat tastbaar.”

Vanaf haar eerste stagedag merkte Lenie-Anne de betrokkenheid bij BOOT: “Collega’s staan altijd voor je klaar. Als je hier aan de slag gaat, weet je zeker dat er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in jou en wat je doet. Naast het werk is er ook altijd ruimte voor een praatje. Daarnaast hebben we gewoon veel lol met elkaar en wordt er veel gelachen. Dat maakt het tot een fijne sfeer en een plek waar ik graag werk.”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Ondersteuning (staf)

Lees meer over deze expertise