Office Assistente
Bregit Vis

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2002

Het was 2002 toen Bregit vanuit de kinderopvang de overstap maakte naar BOOT. Werken bij een receptie leek haar altijd al leuk.

De sfeer is hier heel huiselijk
en vriendelijk.

Bij de vestiging van BOOT in Elst kwam een functie voor receptioniste vrij. Toen de vestiging in Elst in 2016 sloot, verhuisde Bregit mee naar Veenendaal: “Door de jaren heen heb ik het altijd naar mijn zin gehad. Ik ontvang bezoekers,

beantwoord de telefoon en mail, plan vergaderingen in en ondersteun diverse afdelingen.”

Bijna elke werkdag zit Bregit aan de balie en ziet ze alle collega’s binnenkomen: “De sfeer is hier heel huiselijk en vriendelijk. Je wordt gezien en als receptioniste ben je het visitekaartje. Daarnaast vind ik BOOT ook een fijne werkgever. De voorwaarden zijn goed en er wordt goed met je omgegaan. Kortom: je hebt het echt goed hier!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Ondersteuning (staf)

Lees meer over deze expertise