P&O Adviseur
Paulien de Ruiter

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2014

Het voorbereiden van beurzen, het organiseren van BOOT-bijeenkomsten en maandelijkse borrels, ondersteunen van directie en managers: in haar functie als Office Manager draaide Paulien haar hand er niet voor om: “Ik ben van nature een zorgzaam type en vind het fijn om collega’s bij te staan waar nodig. Na 8 jaar kon ik mij niet meer verder ontwikkelen in mijn functie. Ik zocht wat anders, maar wilde wel graag onderdeel van BOOT blijven. Daarom werd mij een loopbaantraject aangeboden. Daaruit bleek dat een functie op het gebied van HR mooi bij mijn kwaliteiten en wensen paste. Binnen deze afdeling was ruimte voor uitbreiding en zodoende werk ik nu als P&O Adviseur. Daarnaast ben ik onlangs gestart met de opleiding HR management.”

BOOT is uniek in haar soort.
Hier krijg je kansen en kijken we verder dan in een gemiddeld bedrijf.

Volgens Paulien is haar loopbaantraject typerend binnen BOOT: “BOOT is uniek in haar soort. Hier krijg je kansen en kijken we verder dan in een gemiddeld bedrijf. Voor mij is BOOT een werkgever met het hart op de juiste plek. Niet alles draait om geld. We willen vooral samen ‘mooie dingen’ maken. Dat is geen blabla, maar puur BOOT. Die cultuur past bij mij en daar wil ik graag onderdeel van zijn.”

In haar eerdere rol kon Paulien haar stempel zetten op de duurzaamheidsdoelen van de organisatie: “Ook hier telt dat we niet alleen willen praten, maar onze visie ook in daden omzetten. Daarom wilden we een fairtrade organisatie worden. Zo passen we duurzaamheid niet alleen buiten in onze projecten toe, maar halen het ook naar binnen. Dit is overal doorgevoerd. Ik ben gewoon ergens gestart en heb dit steeds verder uitgebreid. Typisch BOOT. We maken inmiddels gebruik van duurzame en eerlijke producten. Onze koffie, thee, papier, maar ook frisdrank, relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding voldoen aan die eisen.”

Inmiddels is Paulien alweer een paar maanden aan de slag bij P&O: “In deze rol kan ik zorgzaamheid goed kwijt en ik vind het heerlijk om in contact te zijn met onze mensen en hen verder te brengen. Ik wil graag dat collega’s hier werken met het ‘ik-voel-mij-hier-echt-thuisgevoel’. ‘Ik mag zijn wie ik ben en ik ervaar ruimte om mijzelf te ontplooien’.” Nieuwe medewerkers kunnen volgens Paulien een veilige en sociale sfeer verwachten: “Ik werk zelf met veel plezier. Er is vrijheid en ruimte voor leuke ideeën; ook als deze niet direct in de lijn der verwachting liggen. Het klink cliché, maar wat je van ons ziet, wordt echt in de praktijk bevestigd. Veel collega’s werken hier al heel lang. Dat zegt misschien nog wel meer dan mijn verhaal!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Ondersteuning (staf)

Lees meer over deze expertise