Projectassistente Team Asbest
Simone Schoute

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2020

Waar word jij gelukkig van? Toen Simone die vraag kreeg tijdens haar sollicitatiegesprek wist ze dat ze een goede keus gemaakt had. Simone startte in 2020 als receptioniste en werkt nu als Projectassistente bij team Asbest, hier doet ze ondersteunde werkzaamheden bij diverse projecten. “Via een collega kwam ik met BOOT in aanraking. Ik merk dat werkgeluk hier echt belangrijk is.

Hier loop je bij iedereen binnen. Natuurlijk moeten we samen resultaat halen, maar we maken ook tijd voor gezellig praatje met elkaar.

Er wordt geluisterd naar jouw wensen als medewerker en dat zorgt er, samen met de leuke collega’s, voor dat ik nog steeds met plezier naar mijn werk ga hier.”

Simone heeft haar rol helemaal gevonden binnen BOOT. Ze krijgt voldoening van haar ondersteunde rol. Daarnaast is het voor haar belangrijk dat ze bij een organisatie werkt die bij haar past: “BOOT vind ik echt een ontzettend mooi bedrijf. Er is een fijne sfeer en er wordt goed voor elkaar gezorgd. Iedereen is ook betrokken bij alles wat we doen. Daarnaast spreekt de visie op het aspect van duurzaamheid mij ook erg aan.” Simone ervaart bij BOOT geen hiërarchie: “Hier loop je bij iedereen binnen. Natuurlijk moeten we samen resultaat halen, maar we maken ook tijd voor gezellig praatje met elkaar. Dat vinden we belangrijk. We doen het samen en dat zorgt elke dag voor nieuw werkplezier!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Bodem en Schadelijke stoffen

Lees meer over deze expertise