Projectleider Bodem
Evert van Dam

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2004

Veel collega’s groeien van de ene discipline naar de andere. Voor Evert is dat niet het geval. Hij begon in 2004 als Projectleider voor bodemprojecten en dat werk doet hij nog steeds met plezier. Team Bodem werkt aan milieukundige onderzoeken, maar voert ook samen met team Stedelijk Water en Klimaatadaptatie geohydrologisch onderzoek uit.

Onze onderzoeken zijn divers en ook breder dan alleen Bodem. Dat maakt dat je je nooit verveeld hier.

“In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor diverse projecten. Dat betekent dat ik veel contact heb met opdrachtgevers, offertes en aanvragen behandel, maar ook een stuk advieswerk lever. Ik ben de vraagbaak voor zowel onze opdrachtgevers als collega’s. Ik stuur immers ook het uitvoerende team aan. Dat is mooi werk.”

De inhoudelijk kant van zijn werk spreekt Evert vooral aan: “Het werk wat ik doe is inhoudelijk het allerleukst. Daarnaast werk ik met veel collega’s samen die het de moeite waard maken om hier te werken. Onze onderzoeken zijn divers en ook breder dan alleen Bodem. Dat maakt dat je je nooit verveeld hier. BOOT is een organisatie die staat voor haar medewerkers, relaties en opdrachtgevers. Dat is belangrijk voor ons en dat merk je ook in onze manier van werken. Verder is hier alle ruimte om dingen te onderzoeken. Je moet wel zelf de regie pakken over je loopbaan. Er is dan veel bespreekbaar.”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Bodem en Schadelijke stoffen

Lees meer over deze expertise