Toezichthouder/Directievoerder
Hans Westerhof

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2020

Van een kale akker naar een volledige woonwijk met 390 woningen. Dat is werk waar Hans voldoening van krijgt: “Toen ik in 2020 startte bij BOOT, startte ook het project Groenewold in Almere. Daar werd ik als toezichthouder gelijk ingezet. We realiseren van een kale akker een hele woonwijk, van waterhuishouding tot infrastructuur. Het eerste gedeelte is in 2023 klaar. Ik vind het mooi om onze opdrachtgever in zo’n traject helemaal te ontzorgen. Samen houden we het doel voor ogen en ik ben degene die de contacten onderhoudt, problemen oplost en voor een gestroomlijnd proces zorgt.”

Hans werkte eerder voor een aannemer. Een collega tipte de baan bij BOOT: “In deze rol kan ik meer op de kwaliteit letten. Het biedt me ook ontwikkelmogelijkheden. Meer zelfs dan ik vooraf had verwacht.”

De samenwerking binnen BOOT ervaart Hans als positief: “De lijnen zijn hier lekker kort. Je hebt veel contact met elkaar.

Hier wordt oprecht naar me omgekeken. Als er wat is dan staan collega’s voor je klaar en hebben ze interesse in je.

Ik kan snel mijn vraag kwijt als ik bijvoorbeeld wil weten hoe iets in de voorbereiding tot stand is gekomen. Er is dan tijd om uitleg te geven en dat maakt het werk gemakkelijker. Sowieso is er hier een gemoedelijke sfeer. Hier wordt oprecht naar me omgekeken. Als er wat is dan staan collega’s voor je klaar en hebben ze interesse in je. Dat is voor mij typerend voor de onderlinge sfeer, maar ook de manier waarop BOOT werkgever is. Het is een mensgerichte organisatie. Niet op winst gericht. Dat zie je terug in de doelen en de normen en waarden van de organisatie. Kortom een uitmuntende werkgever!”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Civiele Engineering & Advies

Lees meer over deze expertise