Projectleider Circulaire Sloop
Ralph van Rees

Word een collega
Werkzaam bij BOOT sinds 2008

Ralph van Rees startte in 2008 als Projectleider voor bodemprojecten bij BOOT. Nu werkt hij nog steeds als Projectleider, maar dan voor circulaire sloopprojecten.

Naast het feit dat BOOT mooie projecten realiseert, is het ook een fijn bedrijf om voor te werken. Werken bij BOOT is laagdrempelig. Collega’s staan voor je klaar.

“Na mijn opleiding Land-, Water- en Milieubeheer aan Van Hall Larenstein ben ik aan de slag gegaan als Adviseur Bodem. In 2008 verhuisde ik met mijn gezin naar de regio Veenendaal. Via een collega kwam ik met BOOT in aanraking en zo startte ik als Projectleider Bodem. Ik kwam erachter dat ik het begeleiden van sloopprojecten veel leuker vind. Het resultaat is tastbaarder. Binnen BOOT kreeg ik de mogelijkheid om me volledig op sloopprojecten te richten. Vanuit mijn rol kan ik daarbij ook het circulaire aspect aanjagen.”

Door de jaren heen passeerden er heel wat projecten. De sloopvoorbereidingen voor het Erasmus MC is een project wat Ralph nog steeds is bijgebleven: “De grootste uitdaging was de complexiteit van de verschillende belangen die speelden. Delen van het ziekenhuis werden gesloopt, terwijl de zorgverlening gewoon door moest gaan. Het mooie van BOOT is dat we veel diensten aanbieden ondanks dat we een relatief kleine organisatie zijn. Zo deed ik voor Erasmus MC de sloopvoorbereiding en andere collega’s het toezicht en de directievoering.”

“Naast het feit dat BOOT mooie projecten realiseert, is het ook een fijn bedrijf om voor te werken. Werken bij BOOT is laagdrempelig. Collega’s staan voor je klaar. Wanneer we een mooie opdracht binnenhalen, vieren we dat met elkaar. Wat ik ook fijn vind, is dat er ondanks de werkdruk geen onredelijke eisen worden gesteld. In plaats daarvan is er veel onderling vertrouwen en helpen we elkaar als iets soms niet lukt.”

Elke dag werken we bij BOOT aan een fijne en toekomstbestendige leefomgeving. We zijn actief in alle facetten van onze leefomgeving. Onze kracht is dat we kennis en kunde pragmatisch inzetten en het vooral sámen doen. Net zoals we het beste zoeken voor een fijne leefomgeving, zoeken we dat ook voor elkaar. Werken bij BOOT is dus meer dan mooi werk. Het is ook de omgeving waar je je als professional thuis voelt en ontwikkelt. Welkom bij BOOT!

Lees ons verhaal

Expertise
Civiele Engineering & Advies

Lees meer over deze expertise