Expertise
Stedelijk Water & Klimaatadaptatie

Bekijk vacatures

1 Ons team

Welkom bij Team Stedelijk Water en Klimaatadaptatie. Wij zijn een jong en bevlogen team. We werken keihard, maar vinden het ook belangrijk om een goede werksfeer te hebben. We hebben onze eigen wall-of-fame 🖼 en staan bekend om de beste woordgrappen 🏆.

Zoals gezegd zijn we een jong team. We werken met 8 professionals aan mooie projecten. Daarbij hebben we onze doelen helder. Met elkaar gaan we uitdagingen te lijf. Ons team heeft veel energie, we houden van innovaties en ontwikkelen onze eigen producten. In ons team is altijd ruimte voor collega’s die net zoveel passie voor het vak hebben als wij!

2 Onze expertise

Bij BOOT werken we aan een toekomstbestendige leefomgeving. Mooi werk! We realiseren duurzame en fijne plaatsen voor inwoners. Onze collega’s van het Team Stedelijk Water en Klimaatadaptatie zijn daarbij onmisbaar! Het werk is divers. We bieden geohydrologische onderzoek aan en geven infiltratieadvies. We helpen gemeentes met een afkoppel- of rioleringsplan. Daarnaast werken we ook aan nieuw te ontwikkelen openbare ruimten zoals woonwijken. We kijken niet alleen naar de waterhuishouding, maar ook naar klimaataspecten zoals hitte, droogte en biodiversiteit. Als team werken we integraal samen en zijn we verbonden met de andere vakgroepen binnen BOOT.

Meer weten over de werkzaamheden van dit team? Bekijk onze website.

Onze vacatures

Bekijk onze (9) vacatures

Geen vacatures beschikbaar voor deze expertise

Op dit moment zijn er geen vacatures beschikbaar in de expertise Water & Klimaatadaptatie.

U bent vrij om een open sollicitatie bij ons achter te laten. Of kijk eens bij alle vacatures.

Bekijk onze (9) vacatures

Liever een open sollicitatie?

Laat je CV en motivatie achter en wij kijken of we iets geschikts voor jou kunnen vinden.

Open sollicitatie

Het verhaal van andere BOOT ingenieurs

Dit pad volgden jouw collega’s:

Arjan Averink

  • Adviseur Water & Klimaat
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2021

Waarom aan de slag bij BOOT?

Sinds 2021 versterkt Arjan Averink het team Water en Klimaat als senior adviseur. Het warme ontvangst staat hem nog steeds bij: “Er is veel aandacht voor een nieuwe collega binnen BOOT. Voor mijn komst werd ik welkom geheten met een boeket bloemen. Dat was heel leuk om te ontvangen. Daarnaast namen ze ruim de tijd om kennis te laten maken met de organisatie door middel van een introductiemiddag. Ook waren de kennismakingsgesprekken met directieleden en andere collega’s al gepland!”

Lees het hele verhaal

Tjeerd van Spronsen

  • Adviseur Geohydrologie
  • Werkzaam bij BOOT sinds 2019

Waarom aan de slag bij BOOT?

Tjeerd zocht voor zijn opleiding Land- en Watermanagement, aan de Hogeschool Van Hall Larenstein, een waterstage. Het liefst in de buurt van zijn woonplaats. Al snel stuitte hij op BOOT. “De stage beviel zo goed dat ik er vakantiewerk ging doen. Zo paste ik in de praktijk de dingen toe die ik op school leerde. Mijn afstudeeropdracht deed ik ook bij BOOT en na het afstuderen ging ik definitief aan de slag bij team Water & Klimaat.”

Lees het hele verhaal